Εξοπλισμός ασφαλείας : Γάντια Εργασίας και Γυαλιά προστασίας ηλίου  Milwaukee

Γάντια Εργασίας  Milwaukee Cut level 5

Τα γυαλιά ασφαλείας Milwaukee ειναι προστατευτικά γυαλιά που κατασκευάζονται από την Milwaukee Tool, μια εταιρεία γνωστή για την παραγωγή ηλεκτρικών εργαλείων και εξοπλισμού. Τα γυαλιά ασφαλείας Milwaukee έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν προστασία των ματιών σε διάφορα εργασιακά περιβάλλοντα, συμπεριλαμβανομένων των κατασκευών, της μεταποίησης και άλλων κλάδων όπου υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού των ματιών.

Αυτά τα γυαλιά ασφαλείας διαθέτουν συνήθως φακούς ανθεκτικούς στην κρούση που πληρούν ή υπερβαίνουν τα πρότυπα ANSI Z87.1 για την προστασία των ματιών. Έχουν σχεδιαστεί για να προστατεύουν από ιπτάμενα συντρίμμια, σκόνη, πιτσιλιές και άλλους κινδύνους. Ορισμένα μοντέλα μπορεί επίσης να διαθέτουν αντιθαμβωτικές επιστρώσεις, αντοχή στις γρατζουνιές και προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία.

Τα γυαλιά ασφαλείας Milwaukee διατίθενται σε διάφορα στυλ και σχέδια  – Όταν εργάζεστε σε επικίνδυνες συνθήκες, είναι σημαντικό να φοράτε τα κατάλληλα γυαλιά ασφαλείας ή προστατευτικά γυαλιά για να προστατεύετε τα μάτια σας από πιθανούς τραυματισμούς. Συνιστάται να επιλέγετε γυαλιά ασφαλείας που πληρούν τα σχετικά πρότυπα ασφαλείας και παρέχουν επαρκή προστασία για τα συγκεκριμένα καθήκοντα ή περιβάλλοντα στα οποία εργάζεστε.

 

16292255709011 scaled
photo:topreviews.gr

ενω η τεχνολογια SMARTSWIPE ™  επίτρεπει τη χρήση συσκευών με touchscreen χωρίς την αφαίρεση των γαντιών.

Milwaukee Γυαλιά προστασίας ηλίου

 

Εξαιρετική UV αποροφητικότητα με εξαιρετικό design που ξεχωρίζει – τα γυαλιά είναι πολυ ελαφριά για μεγάλη άνεση όταν τα φοράτε σε σημειο που θα αντικαταστήσετε τα γυαλιά ηλιού σας . Άνετη εφαρμογή σε όλα τα σχήματα προσώπου. Με πιστοποιησεις EN166 and EN170 / EN172 και την ποιότητας Milwaukee  άνετα χαρακτηρίζεται best value for money.

mm

Written by 

Είμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός και εχω γράψει άρθρα σχετικά με την τεχνολογία των υπολογιστών για μεγάλο χρονικό διάστημα .Ο επαγγελματισμός, η αποτελεσματικότητα και η καινοτομία στον τρόπο σκέψης με χαρακτηρίζουν.

Related posts

error: Content is protected !!